Coevorden – Het aantal aanmeldingen voor de jaarlijkse Oldtimerdag in het centrum van Coevorden is inmiddels ver boven de tweehonderd. Aanmelden kan nog tot donderdag 18 juli. Het evenement vindt plaats op zaterdag 20 juli. Vorig jaar waren er circa 250 deelnemers aanwezig in Coevorden en de verwachting is dat dit jaar eenzelfde aantal deelnemers aanwezig zal zijn.

Autoliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Vele liefhebbers van historische voertuigen komen vanuit het gehele land naar Coevorden om hun kostbare eigendom aan het publiek te tonen.

Vanaf 9.00 uur wordt het centrum in bezit genomen door vele historische voertuigen. De deelnemers komen met oldtimers en youngtimers, kitcars, bromfietsen, motoren en tractoren. In de loop van de dag maakt een aantal deelnemers een toertocht door de regio, waarbij organisator Hans Wortelboer tekst en uitleg geeft.

Voor meer informatie en inschrijving: Hans Wortelboer via oldtimerdagcoevorden@gmail.com of via telefoon/WhatsApp/sms 06-22495838 (tussen 9.00 en 18.00 uur).

Meer informatie staat op de Facebookpagina van de Oldtimerdag.