Heb jij interesse in het laten plaatsen van zonnepanelen op je dak? Dan moet je natuurlijk op zoek naar een goede installateur van zonnepanelen. Een goede optie om te overwegen hiervoor is Zonnepanelen Noord. Dit bedrijf plaatst zonnepanelen in Coevorden en op andere plekken in het noorden. We leggen uit waarom het een goed idee is om te kiezen voor zonnepanelen via Zonnepanelen Noord.

Regionaal bedrijf

Wat fijn is aan Zonnepanelen Noord is dat het een regionaal bedrijf is dat enkel actief is in het noorden van Nederland. Om precies te zijn in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Het is een partij die voor alle inwoners van het noorden niet ver weg zijn basis heeft en daardoor een aanspreekpunt in de buurt is. Dat maakt het contact makkelijker en maakt het ook makkelijker om snel eventuele problemen op te lossen. Een landelijke partij die ergens ver weg zit, zal minder snel komen opdraven hiervoor. Daarnaast is het natuurlijk altijd goed om je geld uit te geven bij lokale en regionale bedrijven in het belang van de regionale economie en de lokale gemeenschap.

Zorgvuldig werk door één dak per dag

Zonnepanelen Noord heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Om dat te kunnen waarmaken, beleggen installateurs van het bedrijf maar één dak per dag met zonnepanelen. Zo kan er zorgvuldig gewerkt worden. De tijd die men overhoudt, kan ingezet worden om eventuele problemen die na eerdere installaties zijn ontstaan op korte termijn op te lossen voor klanten. Zo is er dus ook alle ruimte voor goede nazorg.

Eerlijk, vrijblijvend adviesgesprek

Voordat je in zee gaat met Zonnepanelen Noord, krijg je eerst een vrijblijvend adviesgesprek met een expert op het gebied van zonne-energie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je dus niet tot het afnemen van diensten. Tijdens dit gesprek schetst de adviseur een eerlijk beeld van wat je mag verwachten van zonnepanelen en in hoeverre dit een passende keuze is voor jouw energiebehoeften. Is dat niet het geval, dan krijg je dat ook eerlijk te horen en geef je niet onnodig geld uit aan iets wat je niet gaat dienen.

Keuze in materialen

Bij Zonnepanelen Noord ben je niet aangewezen op één soort zonnepaneel en één soort omvormer. Het bedrijf kan apparatuur van verschillende producenten leveren, waardoor je dus kunt kiezen wat het meest passend is voor jou. De keuze bestaat uit maar liefst acht merken zonnepanelen en vier merken omvormers, elk natuurlijk met hun eigen eigenschappen. De adviseur van Zonnepanelen Noord kan je een advies op maat hierover geven.

Doorpakken met airco

Wat ook handig is, is dat je bij Zonnepanelen Noord meteen kunt doorpakken en door hetzelfde bedrijf een airco kunt laten installeren. Op die manier maak je pas echt goed gebruik van je zonnepanelen. In de zomer verkoel je je woning of pand met de stroom die je zelf produceert en in de winter kun je de stroom die je produceert gebruiken om juist te verwarmen, zodat je minder gas hoeft te stoken hiervoor. Zo profiteer je extra van je zonnepanelen.

Tevreden klanten

Al deze mooie verhalen zijn weinig waard als klanten van Zonnepanelen Noord niet tevreden zouden zijn. Dat zijn ze echter wel. Zo vindt men dat de installateurs goed op elkaar ingespeeld zijn, de zonnepanelen netjes geplaatst worden en de monteurs achteraf netjes de rommel opruimen. Ook waardeert men dat de medewerkers van het bedrijf volgens afspraak op tijd komen en aan de slag gaan bij een klus en bovendien ook prettig in de omgang zijn. Als er problemen zijn rondom de installatie van de zonnepanelen en de omvormer, vindt men het dat deze door Zonnepanelen Noord goed en snel worden opgelost.

Interesse als particulier of bedrijf in de diensten van Zonnepanelen Noord? Ga eerst het vrijblijvende adviesgesprek aan om te bekijken wat je opties zijn en wat het zou gaan kosten. Je kunt dan altijd nog bij andere bedrijven een offerte opvragen. Ervaring leert echter dan mensen dan uiteindelijk toch bij Zonnepanelen Noord terecht komen door het goede gevoel en het eerlijke advies. Het is dan ook niet voor niets dat dit bedrijf sinds de oprichting in 2018 is uitgegroeid tot één van de grootste installateurs van zonnepanelen van Noord-Nederland.