Dalen – Rotaryclub Coevorden houdt zaterdag 14 oktober van 13.00 tot 17.00 uur voor de derde keer de herfstfair op het evenemententerrein aan de Thyakkerstraat in Dalen.

Op de gezellige herfstmarkt is een plein voor high tea ingericht en er staan kraampjes met brocante, etenswaren, herfstproducten en nog veel meer. Bovendien draait het rad van avontuur en is er voor de kinderen van alles te doen. Standhouders kunnen zich aanmelden voor de herfstfair op via herfstfairdalen@gmail.com.

Fruitpersen

Die dag kunnen eigenaren van fruitbomen hun fruit laten persen tot puur sap. Dat is mogelijk van 9.00 tot 17.00 uur. Wie meer dan 75 kilo appels en/of peren heeft, kan dat laten persen in pakken van 3 of 5 liter. Wie geen tijd heeft of minder dan 75 kilo: de leden van Rotary komen het graag ophalen. Aanmelden voor het laten persen van fruit en voor het afhalen kan via fruitpersdagdalen@gmail.com.

De mannen en vrouwen van Rotaryclub Coevorden zijn steeds actief om lokale, nationale en internationale doelen te steunen.