Coevorden – Bij Ring Foto De Boer aan de Bentheimerstraat in Coevorden kun je vanaf morgen, woensdag 1 februari, zonder afspraak terecht voor verlenging van je rijbewijs. Dit konden we al voor omringende gemeentes, maar nu dus ook voor de inwoners van de gemeente Coevorden, aldus Rutger Bronts van Foto De Boer.

De pasfotoservice van Foto De Boer is daarvoor officieel erkend door de RDW. “Wij maken een officiële pasfoto naar de richtlijnen van de RDW, uploaden die samen met de handtekening van de klant naar de RDW. Vervolgens kan de klant zelf eenvoudig vanuit huis de aanvraag verder regelen.”

Rutger: “Ideaal, want bij ons kun je van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur zonder afspraak een pasfoto laten maken en de aanvraag indienen is zo gebeurd. Dus geen lange wachttijden en binnenstappen wanneer het je past. Je moet wel je oude rijbewijs meenemen.”

Ook voor pasfoto’s voor onder andere paspoort en ID-kaart kan men altijd terecht bij Foto De Boer. Daarnaast maakt de fotozaak ook pasfoto’s voor officiële documenten van andere landen, zoals voor visums.