Coevorden – Het WKB-team uit de wijk Ballast houdt al vele jaren achtereen een wedstrijd paaseieren zoeken. Op Eerste Paasdag, zondag 31 maart, kunnen kinderen tot 12 jaar paaseieren zoeken.

Het verzamelpunt is om 10.45 uur op het grasveld bij de rotonde aan de Ir. Arjen Vonkweg/Wethouder J.B. Hemelweg. Het paaseieren zoeken begint om 11.00 uur. Deelname kost 2,50 euro p.p. Iedereen krijgt wat lekkers, er is koffie voor de volwassenen. De paashaas en enkele kippen zijn ook aanwezig. Er zijn mooie prijzen beschikbaar voor de winnaars. Aanmelden kan bij Annie Drogt en Kim Drogt. Voor informatie: 06-53853800.

Eieren gooien

Bovendien is er vanaf dezelfde tijd een wedstrijd eieren gooien voor volwassenen. Voor de winnaar is een prijs beschikbaar.

Loco-ei

Op Tweede Paasdag, zondag 1 april, kan tussen 17.00 tot 20.00 uur worden gezocht naar drie Loco-eieren, genoemd naar de eerdere radio-omroep in Coevorden. Deelnemers dienen om 16.45 uur aanwezig te zijn aan de Parallelweg 39A. Daarvoor wordt samengewerkt met streekomroep ZO!34. Luister en kijk mee via deze omroep, voor gegevens zie de afbeeldingen hieronder. Meer informatie staat ook op de Facebookpagina van Het Loco Ei en het WKB-team.