Dalen – Supermarkt Plus Assen in Dalen houdt in samenwerking met VV Dalen en SJO Dalen-DSC een voetbalplaatjesactie. Klanten krijgen vanaf maandag 23 oktober voetbalplaatjes bij het kopen van boodschappen. Op de voetbalplaatjes staan alle voetballers van de vereniging. De plaatjes kunnen worden gespaard in een speciaal verzamelalbum. Alle leden krijgen dit album gratis.

Alle voetballers van VV Dalen/SJO Dalen-DSC zijn eind september op de foto gekomen. Er zijn zowel teamfoto’s als individuele foto’s gemaakt. Ook is er een dronefoto gemaakt van alle jeugdleden en een dronefoto van alle vrijwilligers.

Rik Assen, eigenaar van de supermarkt: “We hebben deze actie twaalf jaar geleden ook gedaan. Een aantal jeugdspelers dat toen op de foto stond, speelt nu in Dalen 1. Daarom is het hoog tijd om deze actie te herhalen. Het was een groot succes destijds en we vinden het als supermarkt natuurlijk erg leuk om onze lokale voetbalhelden op deze manier in het zonnetje te zetten.”

Martijn Heerkes, voorzitter van VV Dalen, is blij met het initiatief van Plus Assen. “Het enthousiasme binnen de vereniging is groot. Ik heb al van verschillende leden de vraag gekregen wanneer de voetbalplaatjesactie start. Hoe leuk is het dat je straks jouw eigen team bij elkaar kunt sparen!” De voetbalplaatjes kunnen tot half december worden gespaard. Uiteraard kunnen de voetbalplaatjes onderling worden geruild.