Noord-Sleen – De vijfde editie van de Sliener Toertocht wordt gehouden op zondag 28 april. Alle deelnemers en belangstellenden worden vanaf 12.30 uur ontvangen bij de start- en finishplaats, restaurant Wielens aan de Dorpsstraat 19 in Noord-Sleen. Bigband Coevorden laat er van zich horen.

De eerste auto start om 13.30 uur en de laatste rond 14.00 uur. Halverwege de mooie rit is er een tussenstop met een drankje en wat lekkers. Eenmaal terug bij Wielens is er tijd om na te praten, wat te drinken en gratis ijsjes te eten. Voor de liefhebbers is er gelegenheid om gezellig te dineren.

De kosten zijn 20 euro p.p. en dienen bij de start contant te worden voldaan. Kinderen kunnen gratis meerijden. De kosten zijn inclusief rallyschildje, drie consumptiemunten en lekkernijen van Mini Bakery bij de start, frisdrank en brownies bij de tussenstop en bij Wielens een ijsje van Zinin van Eline Fokker uit Sleen. Deelnemers ontvangen de route en instructie enkele dagen tevoren via de mail. De toertocht wordt gereden aan de hand van een app.

Voor meer informatie/aanmelding: Jan Veuger, j.veuger@corporaterem.nl, 06-22995312.