Emmen/Coevorden – Twee artiesten met roots in Coevorden staan in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 september op het podium van Harbour Club Parc Sandur aan de Sandurdreef 7 in Emmen.

Marieke Smid treedt zaterdag 19 december op vanaf 19.00 uur. Zij zingt en speelt piano. Kleur, vechtlust en plezier symboliseert de 25-jarige Marieke Smid. Ze houdt ervan om vrolijke positieve boodschappen te brengen door middel van muziek. Na het volgen van de opleiding zang Popacademie op het ArtEZ Conservatorium in Enschede staat ze veel op het podium. Moderne bekende popsongs komen voorbij, maar ook nummers uit de oude doos. Meer informatie staat op de website van Marieke en op haar Facebookpagina.

Nick Arends staat zondag 20 september van 15.00 tot 18.00 uur op het podium met zijn gitaar. Al meer dan twaalf jaar speelt Nick regelmatig voor publiek. Of dat nou een duo, met de band of solo is, altijd met de gitaar in de hand en de stem goed doorgesmeerd. Nick speelt covers van bekende artiesten en bands, van Nederlands tot Engels, van de tijd van Elvis tot het hedendaagse Ed Sheeran.