Coevorden – Daphne Gakes komt met ‘Tussen de lakens met Daphne Gakes’ (18+) op vrijdag 8 december naar Theater Hofpoort. De voorstelling begint om 20.15 uur. De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Diversiteitsplatform Coevorden.

Seksualiteit is een onderwerp dat zich vooral in de privésfeer afspeelt. Dit was niet altijd zo. Voordat in Nederland het christelijke geloof zijn intrede deed, was seks een open onderdeel van het leven. Door de opkomst van het kerkelijke gezag veranderde ons vrije denken. Als gevolg hiervan worstelen steeds meer mensen met hun seksualiteit.

Het doel van ‘Tussen de lakens’ is Nederland aan een gezonder seksleven te helpen. Gezonde seks helpt tegen stress, je gaat er jonger van uitzien, je krijgt een positiever zelfbeeld en het geeft een gevoel van sociale inclusie. ‘Tussen de lakens’ opent het gesprek over intimiteit, overgave, verbinding, blokkades, sensualiteit en verleiden. Van binnenuit gaan we op zoek waarom het moeilijk kan zijn om seksueel gezond te blijven.

Kaarten bestellen kan via deze link. Daarnaast is de theaterkassa op dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382. De theaterkassa in het Cultuurhuis aan Kasteel 3 is geopend op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Mailen kan natuurlijk altijd via kassa@theaterhofpoort.nl.