Coevorden – De voorstelling van SYA ‘A bright starry night’ op zaterdagavond 24 december, kerstavond, een iets andere invulling. Samen met Coevorden Co-Helpers nodigt het theater iedereen uit om hierbij gratis aanwezig te zijn, er zijn honderd stoelen beschikbaar.

Gratis kaarten

Deze kerstavond staat in het teken van ontmoeting, samenzijn en is bedoeld voor iedereen die wel wat licht kan gebruiken: mensen die het verdienen, mensen die wel een verzetje kunnen gebruiken, mensen die eenzaam zijn en zo zijn er nog wel veel meer redenen te bedenken om erheen te gaat of iemand mee te nemen op de vooravond van de kerstdagen. De gratis kaarten zijn te bestellen via deze link. Degenen die al in het bezit waren van kaarten hebben inmiddels bericht gehad met alle informatie en zij krijgen hun geld retour.

Programma

Van 19.00 tot 20.00 uur is er een extra lange inloop met ruimte voor ontmoeting. Trio Concordia uit Zwolle speelt akoestische muziek, er is thee/koffie en glühwein met lekkere knieperties die ter plekke gebakken worden door de Vrouwen van Nu Coevorden. Aansluitend treedt SYA op tot 21.30 uur en ontvangt iedereen bij vertrek een kleine attentie.

Voor meer informatie of vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u contact opnemen met Theater Hofpoort: Saskia Kluwen saskia@theaterhofpoort.nl/06-30929192 of Coevorden Co-Helpers: Simone Kempees coevordencohelpers@gmail.