Sleen – Speciaal voor deze zomer heeft Tennisvereniging Sleen een sportief aanbod voor mensen uit Sleen en omgeving die de tennissport (voor het eerst of weer) willen uitproberen in juni, juli en augustus.

Met een speciaal zomerabonnement van 45 euro voor deze periode kunnen zomerleden gebruik maken van de vier tennisbanen op het park aan de Zetelveenweg 1C in Sleen. Dit bedrag is inclusief KNLTB-lidmaatschap voor deze periode. Bovendien krijgen de tennissers drie gratis lessen van Tennisschool Koning. Die lessen vinden bij voldoende belangstelling plaats op vrijdag 12, 19 en 26 juni van 21.00 tot 21.45 uur.

Een tennisracket is op aanvraag te leen via de club. Op gravelbanen is het gebruik om tennisschoenen of schoenen met zolen zonder profiel aan te hebben. Aanmelden voor dit zomerabonnement kan via mail: bestuur@tvsleen.nl.

Maatregelen

Het clubhuis blijft vooralsnog gesloten (toiletgroep is open). Vanzelfsprekend gelden alle RIVM-maatregelen rond hygiëne en afstand houden ook bij onze vereniging. TV Sleen hanteert de richtlijnen van de overheid en de KNLTB.