Coevorden – Het TalentenCentrum Coevorden maakt zich op voor het nieuwe seizoen. Als opwarmer houdt het TalentenCentrum samen met de Rijdende Popschool op zaterdag 10 september de workshop ‘Play in a band’ voor jongeren van 8 tot en met 18 jaar. De workshop in MFC Ravelijn Verbindt aan de Linthorst Homanlaan duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Omdat op een laagdrempelige manier kennismaken met muziek één van de belangrijkste doelstellingen van het TalentenCentrum is, is er op zaterdag 10 september een workshop ‘Play in a Band’. Deze begint om 14.00 uur in de Ravelijn Verbindt, Linthorst Homanlaan 1 en duurt tot 17.00 uur. Iedereen van 8 t/m 18 jaar kan meedoen.

Het maakt niet uit of de deelnemers wel of geen ervaring hebben met muziek en zij hoeven zelf geen instrument mee te nemen. De Rijdende Popschool gaat met de deelnemers aan de slag en aan het eind van de middag kunnen ze met z’n allen samen popliedjes spelen. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk.Dat kan via 06-15384153 of contact@talentencentrumcoevorden.nl.

Aanbod

Het nieuwe seizoen begint op maandag 19 september. Op zaterdagmiddag 10 september kunnen nieuwe deelnemers en vrijwilligers zich aanmelden voor de activiteiten van TalentenCentrum Coevorden. Op dit moment zijn er de volgende activiteiten: gitaar vanaf 14 jaar, klarinet, schilderen, de magie van kleur en fotografie met de mobiele telefoon. Om een groter scala te kunnen aanbieden, zoekt het TalentenCentrum nieuwe vrijwilligers voor bijvoorbeeld gitaar voor kinderen, piano, keyboard, accordeon, saxofoon en dwarsfluit. Andere ideeën zijn welkom.