Coevorden – Nadat in maart alle activiteiten abrupt alle activiteiten moesten worden beëindigd in verband met corona gaat TalentenCentrum deze week weer van start met haar activiteiten.

Dit zijn op dit moment gitaar, drummen, toetsen, fotograferen met je smartphone, intuïtief tekenen en, nieuw bij het TalentenCentrum, twirling.

Op dinsdag 15 september overleed oprichter en boegbeeld Bert de Haan. De voorbereidingen voor het seizoen waren al gestart. “Niet doorgaan was geen optie”, vertelt Jeanette Croezen van het TalentenCentrum. “Bert had niet anders gewild. Bovendien hadden onze vrijwilligers en deelnemers ook weer heel veel zin om van start te gaan.”

Coronamaatregelen

Voor de veiligheid van de vrijwilligers en de deelnemers hanteert TalentenCentrum Coevorden een duidelijk coronaprotocol. “Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en vragen dat ook aan onze deelnemers”.

Aanmelden kan nog

Deelnemers die in maart noodgedwongen moesten stoppen zijn allemaal weer uitgenodigd om weer mee te doen, maar er is nog plek! Verder heeft TwirlTeam Dynamix aangeboden een activiteit te verzorgen op de woensdagmiddag, voor de leeftijden 4 tot en met 7 jaar en vanaf 8 jaar. Op de geactualiseerde website van het TalentenCentrum staat het actuele rooster en kan iedereen zich aanmelden.