Coevorden – Het aankomende seizoen van TalentenCentrum Coevorden belooft weer een periode van inspiratie en creatieve ontwikkeling te worden. Het centrum biedt een breed scala van activiteiten en workshops op het gebied van muziek, dans, kunst en creativiteit.

Zo zijn er workshops schilderen, de magie van kleur, gitaar, keyboard, kidsatelier en fotograferen met je smartphone. De locatie van het TalentenCentrum Coevorden is MFC Ravelijn Verbindt aan de Linthorst Homanlaan.

Het vrijwilligersteam staat klaar om de passie en talenten van onze deelnemers te helpen ontdekken en te laten bloeien. Meer informatie staat op www.talentencentrumcoevorden.nl en de sociale media.

Campagne ‘Help ons groeien’

Stichting TalentenCentrum Coevorden heeft de missie om creativiteit, kunst en muziek toegankelijk te maken voor iedereen. Daarvoor is hulp nodig. “Wij roepen daarom iedereen op om ons te ondersteunen bij het vergroten van onze zichtbaarheid en impact door het delen van berichten, door erover te vertellen aan familie en vrienden of een donatie aan het centrum.