Coevorden – In de bibliotheek in Coevorden wordt maandagavond 11 december een DigiBingo gehouden voor inwoners van de gemeente Coevorden.

Er is plek voor zo’n veertig deelnemers. De bingo start om 19.00 uur. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Vanaf 18.30 uur is er een inloop met een kop koffie of thee met wat lekkers erbij.

De bingo is een initiatief van de bibliotheek, stichting Digisterker en de gemeente Coevorden. Samen zetten zij zich in voor het vergroten van digitaal zelfvertrouwen onder alle burgers. Tijdens de bingo wordt op ludieke wijze kennisgemaakt met symbolen uit de digitale wereld. Er wordt volgens de traditionele bingoregels gespeeld, tegelijkertijd leren deelnemers met elkaar symbolen verkennen. Wie blijkt over de meeste kennis te beschikken en wie heeft het eerste bingo?

Deelnemers maken kans op niet alleen handige, maar ook leuke ‘digitale’ prijzen. Na afloop van de avond gaat overigens niemand met lege handen naar huis. Iedereen krijgt een verrassingstas.

Meedoen? Aanmelden kan tot en met maandag 11 december 10.00 uur in de bibliotheek van Coevorden of door te mailen naar digisterker@biblionetdrenthe.nl.