Coevorden – Sven en Noor Festerling nemen per 1 april Fitnesscentrum Kokoro aan de Commissaris De Vos van Steenwijklaan over en zetten het bedrijf voort onder de naam Body & Mind Sports Coevorden. De vertrouwde gezichten blijven, dus ook de huidige eigenaar Jenne Dekker en de sporttrainers.

Jenne Dekker: “Ik ben inmiddels 65. Ik wilde nog wel doorwerken, maar door de corona is de zaak versneld en is besloten de zaak te verkopen.” Aaffien Klingenberg is nu nog mede-eigenaar, maar zij verhuist naar een ander deel van het land.

Sven en Noor waren al bekend met Kokoro, want Jenne is de trainer van Noor. Tevens kennen Jenne en Sven elkaar al vele jaren middels de vechtsport. “Toen hij ons vroeg of wij belangstelling hadden”, vertelt Noor, “hebben we erover nagedacht en kwamen tot de conclusie dat we graag de zaak wilden overnemen.”

Uitbreiding

De activiteiten in Body & Mind Sports Coevorden worden uitgebreid met vechtsporten, Jenne blijft de karateleraar. Sven: “Vechtsporten zijn onder andere kickboxen, MMA, en worstelen. Daarnaast is er behalve de bekende fitness een breed aanbod groepslessen, waaronder bokszaktraining en full body workout.”

En: onder hetzelfde dak blijft de kapsalon Zizzerz van Anja Bijkerk.

Alle leden van Kokoro zijn inmiddels voor zover mogelijk geïnformeerd. Mocht dit bij sommigen niet het geval zijn, dan kunnen zij contact opnemen via info@bodyandmindsports.nl.

Er is reeds een nieuwe website: www.bodyandmindsports.nl.

Doe-Mee-Webwinkel

Body & Mind Sports doet ook mee aan de Doe-Mee-Pas van de gemeente. Belangstellenden kunnen zich in de Doe-Mee-Webwinkel aanmelden bij Body&Mind Sports.

Foto: achter Aaffien Klingenberg en Jenne Dekker; voor Noor en Sven Festerling (foto: Coevorder Nieuws/Esselien de Groot).