Masked Singer van Raptim levert enorm bedrag op

Masked Singer van Raptim levert enorm bedrag op

Foto: Jolanda Leemhuis reikt de cheque uit aan voorzitter Jaap de Haan.

Coevorden – Het op 27 februari gehouden online-evenement ‘The Masked Singer of Raptim’ was niet alleen een geweldige avond, maar heeft de clubkas ook een fantastisch bedrag opgeleverd. Afgelopen week verraste Jolanda Leemhuis voorzitter Jaap de Haan met een cheque ter waarde van maar liefst 3.750 euro.

The Masked Singer of Raptim was een initiatief van Jolanda Leemhuis en Jan Keen. Zij wilden de Raptimmers in coronatijd samenbrengen en hen een leuk evenement voorschotelen. Daarnaast was het idee om met bijbehorende acties als een verloting en verkoop van hapjesschalen de clubkas te spekken. En dat is dus zeker gelukt.

The Masked Singer of Raptim was een groot succes. Veel leden maakten met hun gezinnen gebruik van de livestream en keken op zaterdagavond via YouTube naar de hilarische optredens van aan Raptim gelieerde personen. De meest uiteenlopende Raptimmers kwamen voorbij met als slotstuk de inmiddels naar Heerenveen verhuisde pastoor Tjitze Tjepkema. Jan Keen en Jolanda Leemhuis en andere vrijwilligers kregen veel complimenten.

Prijzen

Voor de drie deelnemers, die de meeste personen goed hebben geraden, was er een mooie prijs. Jos Weerink won de eerste prijs, een waardebon van 50 euro van Nextdoor by Dimmendaal. De tweede prijs, een waardebon van 40 euro van Sluyters Sport, werd gewonnen door Floris Smeenk. Susan Bakker won de derde prijs, een taart met het logo van Raptim, aangeboden door Bakkerij Kalkdijk.

Daarnaast waren er diverse prijzen voor de verloting, afkomstig van: Nextdoor by Dimmendaal, waardebon 100 euro; Schoonmaakbedrijf De Toekomst, driemaal ramen wassen; Best Western Hotel Talens, dinerbon 75 euro; Fit Sports, tweemaal een sporttas; Fleurke Bloemen en Wonen, driemaal waardebon van 50 euro; Thermen en Beauty Center Anholts, tweemaal een tweepersoons toegangsbewijs; Bakkerij Kalkdijk, een taart met Raptimlogo; Jonker Schoenen, waardebon van 40 euro. Foto’s van de prijsuitreiking zijn hier te bekijken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *