Coevorden – Het bedrijf Superflink uit Coevorden van Leo Karstel heeft een cheque van maar liefst 12.000 euro overhandigd aan D.A.R. Dierenambulance. Dat de werkzaamheden van D.A.R. Dierenambulance worden gesteund, dat wordt vaker gehoord. Ook wordt dat regelmatig beloond met een prachtige donatie. Maar toen het bestuur van Stichting Dutch Animal Rescue dit hoorde werd het even stil. De Dierenambulance verzorgt diensten in de regio’s Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen. Deze financiële steun is een enorm bedrag om de dienstverlening van D.A.R. Dierenambulance een nog stabielere basis te geven. Deze ‘injectie’ geeft structuur aan de inkomsten en een mogelijkheid om naast de vaste lasten in de organisatie te kunnen investeren.
“Ik zie het werk van D.A.R. Dierenambulance en de drive in de mensen die dit allemaal mogelijk maakt. Ik kon niet geloven dat er zoveel door iedereen geïnvesteerd en opgeofferd wordt en D.A.R. ook nog eens moeten vechten voor haar bestaan. Het is een eer om mensen met zoveel inzet en liefde te mogen voorzien van hetgeen eigenlijk door onze maatschappij gedragen zou moeten worden. Ook de saamhorigheid tussen de vrijwilligers die dit klaarspelen, is iets magisch. Mijn gift is een compliment en waardering voor jullie werk.”, aldus Leo Karstel, eigenaar van Superflink. Dit is een landelijk opererend bedrijf, dat via een breed netwerk diverse bedrijven helpt te vergroenen op elektrotechnisch gebied.
D.A.R. Dierenambulance is heel erg blij met de steun. ”In deze tijd -het seizoen van de vogels en kittens-  lopen de kosten voor de ritten hoog op. Gemiddeld zitten we nu al rond de 500 euro aan brandstofkosten in de week. Maar we rijden dan ook fulltime met drie auto’s en twee piket-auto’s in de regio, 24 uur per dag en zeven dagen per week zijn wij voor elk dier in nood te bereiken op 06-57377375”, aldus voorzitter Chögyal Trizin van stichting Dutch Animal Rescue.