Coevorden – Het was vanavond groot feest in De Fabriek van Theater Hofpoort. Dankzij de samenwerking van Rotaryclub Coevorden, Theater Hofpoort en Sofie’s Lunchroom beleefden mensen met een beperking en hun begeleiders een prachtige avond vol glitter & glamour.

Rotaryclub Coevorden werkt al diverse jaren samen met het theater om jaarlijks een feest te houden voor deze doelgroep. Enkele malen was er een sinterklaasfeest in de theaterzaal van Hofpoort met onder andere een optreden van Mooi Wark. Ditmaal sloot Sofie’s Lunchroom zich hierbij aan.

De gasten, veelal in feestelijke kleding, werden vanavond ontvangen in De Fabriek en gingen op de foto. Daarna was het tijd voor een bingo onder leiding van Jeanette van de bingorette en Annie van de ballen. De gasten deden fanatiek mee om een prijs in de wacht te slepen. Tussendoor was er een pauze voor een hapje en een drankje met de belofte dat er een mystery guest zou komen.

Dat bleek tot groot genoegen van iedereen zanger Harm Spang te zijn, die de stemming er helemaal in bracht met zijn muziek. Er werd luidkeels meegezongen en gedanst. Tot slot was er een silent disco dankzij Power Force Show Events. Er werd volop gedanst en genoten van alle gezelligheid. Organisatie en deelnemers kunnen dan ook tevreden terugkijken op een mooi feest. En bij het weggaan was er voor iedereen nog een presentje! De avond was mede mogelijk door de vrijwillige inzet van de technicus, de bitterballen van Stadscafé Vancouver en de hulp van Rotaryleden en de vrijwilligers van het theater.