Coevorden – MFC Coevorden houdt zaterdag 22 februari het eerste open podium van 2020. Deze keer staan Sugar Lady en Steppenville uit Utrecht op het menu met underground rock ’n roll en rock, roots, blues en funk.

Hoofdact Sugar Lady is een driemansformatie met een liefde voor ongepolijste underground rock ’n roll. Met een groot repertoire aan uptempo nummers en ballads maken Hans, Jochem en Marchal van elk optreden een feest. Naast eigen werk speelt de band ook covers van bands als The Stooges, The Heartbreakers en Steve Dior.

Steppenville opent de avond. Rock, roots, blues en funk zijn de ingrediënten waaruit de muziek van Steppenville bestaat. Pascal, Martijn en Ivo kenden elkaar al uit een vorig project, ‘Black Tooth’. Met een nieuwe naam en bezetting zijn de heren terug: sterker en beter dan ooit.

Metal Front Coevorden opent de deuren om 21.00 uur, de eerste band begint om 22.00 uur. De entree is gratis. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt met support van Fonds Podiumkunsten Nederland.

Meer informatie over bands met links naar sociale media, foto’s en filmpjes staat op de website van MFC.

Hoofdfoto: Steppenville (foto Martijn Rietveld)