Meppen – Natuurbegraafplaats Mepperdennen houdt op zondag 2 juni van 11.00 tot 16.00 uur een inspiratiedag. Tijdens deze dag is er van alles te beleven op Natuurbegraafplaats Mepperdennen aan de Zwarte Hurenweg 1 in Meppen. “Voel, ervaar en ontdek wat zou passen bij uw laatste afscheid. Daarnaast laten we graag zien hoe natuurbegraven in zijn werk gaat door middel van een uitvaart in scène, geven we een rondleiding door het mooie bos en kunt u kennismaken met onze medewerkers in het ontvangsthuis”, zo laten de mensen van de natuurbegraafplaats weten.

Programma

Het programma van de inspiratiedag is als volgt: 11.00 uur, start inspiratiedag; 11.30 uur, rondleiding ‘t Loo; 12.00 uur, lezing ‘Bloemen en duurzaamheid’ door Claudia Boon (Miss TuinBoon); 13.00 uur, rondleiding ’t Wold; 13.30 uur, demonstratie wade vouwen; 14.30 uur, uitvaart in scène in samenwerking met Axios Dragers; 15.00 uur, lezing ‘Troost in beeld’ door Otto Hadders (Hadders Media); 16.00 uur, afsluiting inspiratiedag

Inspiratiemarkt

Gedurende de hele dag is er een inspiratiemarkt met verschillende standhouders, het ontvangsthuis is geopend voor een kop koffie of thee met iets lekkers en er is een wandelroute om een indruk te krijgen van het natuurgebied.

Aan deze dag zijn geen kosten verbonden. Aanmelden (niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd) kan via U kunt zich hiervoor aanmelden via: www.natuurbegraafplaatsmepperdennen.nl/inspiratiedag. Dit is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd, zodat er een indicatie is voor het aantal te verwachten personen.