Coevorden – Stichting Ganzenmarkt Coevorden en TipPo en Jolpo Entertaiment houden zaterdag 14 oktober de gezellige familievossenjacht in het kader van de naderende Ganzenmarkt.

Aanmelden kan die dag tussen 14.30 en 15.00 uur op de Markt. Om 15.00 is de start, de vossenjacht duurt tot 16.30 uur. De prijsuitreiking is om 16.45 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen. De deelname voor kinderen, (groot)ouders, andere familieleden en vrienden is gratis deelname.

Levend Ganzenbord

De week erop, op zaterdag 21 oktober, is er Levend Ganzenbord. Deelnemers gooien om de beurt met de dobbelsteen. Probeer daarna de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren en kom als eerste bij het eindpunt aan! Het Levend Ganzenbord is van 15.00 tot 17.00 uur op de Markt en is bestemd voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool.

Kledinglijn

Ganzenmarkt Coevorden heeft sinds een paar dagen een webshop met een eigen kledinglijn onder de naam Co. De collectie bestaat uit hoodies voor volwassenen en kinderen (sweater met capuchon) en rompers.

Foto: de ‘vossen’ van vorig jaar.