Coevorden – Inmiddels is de theaterbewaarkalender van Theater Hofpoort verschenen. Er is weer voor elk wat wils, van kindertheater tot cabaret en van college tot muziek. Het programma is nu te zien op www.theaterhofpoort.nl.

Voorrang Vrienden

Vrienden van Theater Hofpoort kunnen vanaf nu hun kaarten in de voorverkoop bestellen. Om hiervan gebruik te kunnen maken, is het van belang om het lidmaatschap Vriend van Hofpoort 2023-2024 te verlengen en te voldoen. Vrienden van Hofpoort krijgen een week lang voorrang op het bestellen van kaarten. Vrienden van Hofpoort die liever langskomen of telefonisch contact hebben: zij zijn welkom op donderdag 1 juni tussen 10.00 en 13.00 uur in Hof van Coevorden aan het Kasteel 1.

De verkoop voor iedereen start woensdag 7 juni om 10.00 uur.

Vriend worden?

Wie Vriend wil worden, kan op deze link klikken om zo de aanmelding te starten en ook kaarten te bestellen in de voorverkoop. Vrienden krijgt onder andere een uitnodiging om als gast aanwezig te zijn tijdens de feestelijke seizoenspresentatie, voorrang in de voorverkoop, gedurende het seizoen voordelige aanbiedingen voor geselecteerde voorstellingen en zij horen als eerste het laatste nieuws.

Theaterkassa open

Wie hulp wil of vragen heeft: Anke Pepping en Gerard Hofstee van het theater zijn op vrijdag 9 juni van 13.00 tot 16.00 uur in het gemeentehuis met een tijdelijke theaterkassa.

De theaterkassa wordt zondag 9 september op feestelijke wijze geopend in het Cultuurhuis aan het Kasteel 3. Dat is tijdens Open Monumentendag. De kassa is dan geopend van 13.00 tot 16.00 uur en vervolgens elke vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur.

De cadeaukaart van Theater Hofpoort en de Nationale Kunst- en Cultuurkaart kunnen alleen via de theaterkassa worden ingeleverd bij een bestelling. Podium Cadeaukaarten kunnen zowel via de theaterkassa als de website worden ingeleverd.

Zie ook:

Theater licht alvast een tipje van de sluier op van komend seizoen