Coevorden – ‘Nu ik je zie’ is een voorstelling van Solo Stories en is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Merlijn Kamerling schreef over zijn verhouding tot zijn vader Antonie. De voorstelling is te zien op vrijdag 27 januari in Theater Hofpoort in Hof van Coevorden aan het Kasteel. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader ontwaakt zijn 21-jarige zoon uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst. Als een detective zoekt hij naar sporen van zijn vader. Familieleden, vrienden en collega’s ondervraagt hij als getuigen. Maar terwijl de zoon steeds intensiever speurt naar zijn vader, komt hij vooral zichzelf tegen.

De voorstelling wordt gespeeld door Soy Kroon (Hoogvliegers, Costa!, The Passion, War Horse).

Kaarten zijn te bestellen via deze link. De theaterkassa aan de Sint Jansstraat is elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het theater is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382. De kaartprijs is inclusief een consumptie met uitzondering van de speciaalbieren. Voor vragen via mail: kassa@theaterhofpoort.nl.

Solo Stories was al eerder met indrukwekkende voorstellingen in het Coevorder theater, zoals ‘In het licht’, ‘PAAZ’ en ‘Emma wil leven’.

Foto: Annemieke van der Togt.