Coevorden – Politie-onderzoek heeft uitgewezen, dat bij de brand in café ’t Geveltje de 58-jarige eigenaar om het leven is gekomen. Dat is nu definitief bevestigd.

De brand vond plaats in de nacht van afgelopen zondag op maandag.

Nader onderzoek

De politie doet nader onderzoek naar de wijze waarop de brand is ontstaan. De politie komt daarom graag in contact met mensen die de eigenaar van het café zondag 31 mei nog hebben gezien of gesproken.

Ook is de politie op zoek naar mensen die in de nacht van 31 mei op 1 juni tussen 02.00 en 03.00 uur in de omgeving van het café zijn geweest en die wellicht meer kunnen vertellen over het tijdstip waarop de brand is ontstaan.

Specifiek persoon

De politie is specifiek op zoek naar een persoon -vermoedelijk in donkere kleding- die na het uitbreken van de brand in de omgeving van het pand door een getuige werd gezien en in de richting van het station liep. Deze persoon heeft misschien bruikbare informatie voor het onderzoek. Camerabeelden zijn ook welkom.

Informatie welkom

De politie wil er graag achter komen wat zich precies heeft afgespeeld. Heeft u informatie over deze brand? Heeft u bijvoorbeeld iets afwijkends gezien dat mogelijk verband houdt met de brand of heeft u iets gehoord? Uw informatie kan van belang zijn voor ons onderzoek, hoe klein dan ook.

Neem contact op met de politie door de Opsporingstiplijn te bellen op 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier op de website van de politie. Liever anoniem blijven. Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik het meldingsformulier van M-online.

Dodelijk slachtoffer bij brand in ‘t Geveltje