Dalen – De intocht van Sinterklaas in Dalen is zaterdag 20 november vanaf 9.30 uur. De Sint en de Pieten maken een tocht door het dorp. Gehoopt wordt, dat veel enthousiaste kinderen langs de weg staan.

De route is als volgt: Noordwijk, Verbindingsweg, Biezenstraat, Sleedoornstraat, Wilgenstraat, Noordwijk, Emmerweg, Hoofdstraat, kerkplein.

De Sint en de pieten zijn vervolgens vanaf 10.00 uur in de Schatkamer bij restaurant Cornelis, waar alle (goedgelovige) kinderen op audiëntie mogen. Audiëntie is van 10.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot ongeveer 15.00 uur.

Het bezoek aan Sinterklaas in de schatkamer is dit jaar een doorloopevenement: de kinderen en ouders kunnen in groepjes naar binnen op de tijd die is aangegeven bij het inschrijven. Ouders moeten een QR-code tonen bij binnenkomst en dienen onderling anderhalve meter afstand te houden. De kinderen krijgen na afloop een cadeautje en gaan daarna weer naar buiten.

Het is weer mogelijk om vooraf in te schrijven op vrijdagavond 19 november tussen 19.00 en 19.30 uur, dat kan alleen per telefoon.

Let op: De uitnodiging staat op Facebook en alle kinderen tot en met groep 4 van de basisschool in Dalen, Dalerveen en Wachtum krijgen een persoonlijke uitnodiging via school. De telefoonnummers om te reserveren voor de audiëntie komen daarin te staan.

De organisatie is in handen van Volksvermaken en Oranjecomité Dalen.

Bron: www.samendalen.nl