Wachtum/Schoonebeek – De muziekverenigingen Ons Genoegen uit Wachtum en Crescendo uit Schoonebeek verzorgen zondag 29 januari een gezamenlijk concert. Het concert vindt plaats in dorpshuis De Kom te Wachtum en begint om 15.00 uur. De entree is gratis.

De muziekverenigingen spelen en repeteren al langer samen en deze samenwerking bevalt zeer goed. Afgelopen november hebben muzikanten van Ons Genoegen ook meegespeeld tijdens het jubileumconcert van Crescendo. Ook deden ze samen mee aan de optocht van Zuidenveld. De verenigingen worden geleid door dezelfde dirigent, Jan Jannink.

Voor dit concert hebben de muzikanten een geweldig programma met filmmuziek ingestudeerd, van James Bond tot The Muppets, van Shallow tot Miami Vice. Daardoor belooft het een zeer gevarieerde concert te worden.

Jammer is, dat Ons Genoegen in zwaar weer verkeert. Het ledental van de vereniging baart ernstig zorgen en er wordt dan ook naarstig naar muzikanten gezocht, onder wie een drummer. De repetities zijn op maandag van 20.00 tot 21.30 uur., waarop belangstellenden welkom zijn. Er zijn instrumenten die in bruikleen gegeven worden.