Regio – Deze week zijn er presentatiedagen bij protestants christelijke scholenvereniging Fiers, waartoe negen basisscholen in de gemeente Coevorden behoren.

Dalerpeel

Op de CBS Willem Alexander in Dalerpeel zijn er activiteiten op vrijdag 17 maart. Peuters, kleuters en de kinderen uit groep 3 kunnen samen met hun grootouders genieten van pannenkoeken. Voor kinderen en hun ouders is er van 11.00 tot 12.00 uur een beweeguurtje, belangstellenden zijn van 10.30 tot 11.00 uur welkom om een kijkje in de klas te nemen.

Lentefair De Fontein

CBS De Fontein Sleen houdt woensdag 15 maart van 12.30 tot 14.30 uur een lentefair. Iedereen is welkom. Kinderen kunnen voor 5 euro (contant betalen!) een strippenkaart kopen. Zij kunnen daarmee spelletjes doen, genieten van een broodje knakworst en ranja, zij kunnen zich laten schminken en zij mogen cake versieren. Ook is er een grabbelton. Volwassenen kunnen koffie, thee, soep en salade kopen. De kinderen verkopen zelfgemaakte spulletjes en er is een verloting voor zowel kinderen als volwassenen.

Ook op de andere scholen is van alles te doen. Zie daarvoor onderstaande afbeeldingen.