Coevorden – Rotaryclub Coevorden houdt jaarlijks een sinterklaasfeest voor cliënten van Cosis. Deze mensen met een beperking zijn een dankbaar publiek, want zij genieten met volle teugen. Dat was ook maandagavond het geval toen Mooi Wark zorgde voor de ‘Valse Pepernootshow’ in Theater Hofpoort. En natuurlijk kwam Sinterklaas ook nog op bezoek. Theater Hofpoort werkt altijd graag mee aan dit feest.

De mensen van Rotary Coevorden en het theater ontvingen alle gasten terwijl Jurgen Nijenbanning zorgde voor muziek op zijn accordeon. Wolter Piek heette namens Rotary iedereen op spontane wijze welkom, waarna Mooi Wark op het podium verscheen. William Bossong, Bert Koops, Arnold Kuik en Dennis Hendriks maakten er een geweldige show van. Naast enkele sinterklaasliedjes speelden zij ook bekende nummers als ‘In de blote kont’ en ‘Schijt aan regels’, evenals een ode aan de boer. Het publiek vond het allemaal prachtig en klapte en danste volop.

En ook de goedgemutste Sinterklaas genoot zichtbaar van de muziek en deed op zijn oude dag goed mee.

Na het concert kon iedereen met de Sint op de foto en kreeg een presentje mee. Ook de mannen van Mooi Wark gingen graag op de foto met de gasten. Iedereen beleefde veel plezier aan de avond, want de reacties waren heel enthousiast.