Coevorden – Reinders Assurantien en RegioBank Coevorden gaan verhuizen. Vanaf maandag 4 maart zijn zij te vinden in een nieuw kantoor aan de Bentheimerstraat 4.

Twintig jaar geleden verhuisde Reinders Assurantiën vanwege de samenwerking met De Groot Coevorden vanuit de binnenstad naar Modem 22 op bedrijventerreinen De Hare. “Nu is het de hoogste tijd om terug te keren, want we willen graag dicht bij onze klanten zijn. We zijn dus extra trots op de prachtige A-locatie aan de rand van de Markt”, aldus Jannette Regien, kantoorleider van Reinders Assurantiën.

Reinders Assurantiën

Reinders Assurantiën is al meer dan negentig jaar adviseur voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Daarnaast kunnen klanten er hun hypotheken en bankzaken regelen. Wie een eigen bedrijfspand wil of een pand zoekt voor winkel of restaurant krijgt vaak te maken met een zakelijke hypotheek voor de financiering. Dat kan ingewikkeld zijn, daarom helpen de adviseurs Ard en Rick graag met het beantwoorden van vragen.

RegioBank

RegioBank is ‘de buurtzame bank’. Jannette: “Hoewel klanten ons ook aan De Modem prima weten te vinden, is de binnenstad natuurlijk veel ‘buurtzamer’ en handiger. We krijgen op dit moment vaak de vraag of er op onze nieuwe locatie een pinautomaat komt. Dat is helaas niet het geval, maar wanneer je via Kelly en/of Viktoriya je bankzaken laat regelen krijg je wel gratis financiële tips en financieel advies. Elke nieuwe klant krijgt 50 euro.

Verder proberen we als RegioBank lokaal ons steentje bij te dragen. Zo doen we bijvoorbeeld mee aan NL Doet, geven we workshops over geld aan kinderen op de basisschool en houden we jaarlijks in oktober de ‘Kinderspaarweken’. En we vertellen ouderen bijvoorbeeld ook graag iets over cybercriminaliteit.”

Iedereen is vanaf maandag 4 maart welkom om een kijkje te nemen, een kop koffie te drinken en/of zaken te regelen.