Coevorden – Politieke Partij Coevorden (PPC) heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart vastgesteld.

Zoals reeds bekend was, is fractievoorzitter Henk Bouwers uit Dalen de lijsttrekker. Op nummer 2 staat Evelien van Hillo-Wolting, eveneens uit Dalen. Harm Nijmeijer uit Holsloot is de nummer 3 en Marijke Bakker-Zwiers uit Dalen neemt plaats 4 in. De overige kandidaten zijn: 5. Giny Eising, Dalerveen; 6. Froukje Dokter, Coevorden; 7. Ab Kamping, Oosterhesselen.

“PPC is een kleine partij met serieuze kandidaten die zich inzetten om de burgers te vertegenwoordigen en de gemeente mede te besturen”, laat lijstaanvoerder Henk Bouwers door middel van een persbericht weten. Hierin ligt volgens hem ook de kracht van PPC. “We zijn gewoon nuchtere mede-inwoners, die goed willen doen voor onze leefomgeving. Wij zijn een enthousiast team dat prettig samenwerkt. Door de coronamaatregelen kunnen wij helaas weinig persoonlijke contacten leggen, daarom houden we belangstellenden zoveel mogelijk digitaal op de hoogte. Onze kandidaten worden de komende weken voorgesteld via Facebook en de website www.ppcoevorden.nl. De speerpunten en de promotiefilm zijn ook op beide communicatiekanalen te vinden.”

PPC heeft tevens een flyer ontworpen. Deze is te verkrijgen via evanhillo@raadcoevorden.nl.