Coevorden/regio – FC Emmen gaat vanaf woensdag 26 mei weer de straat op in de gemeente Coevorden. Er zijn gedurende een aantal weken voetbalactiviteiten in Coevorden, Dalen, Geesbrug, Schoonoord en Sleen.

In twee wijken in de stad en vier dorpen kunnen kinderen van de basisscholen en jongeren van het voortgezet onderwijs samen met een trainer lekker buiten voetballen.

Het idee is niet alleen om kinderen een leuke tijd te bezorgen, maar ook om tijdens deze lastige tijden zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven in beweging te komen. Dankzij hoofdsponsor EasyToys komen FC Emmen-trainers met hun trainingsmateriaal naar de gemeente Coevorden.

Aanmelding

Meedoen is geheel gratis, maar FC Emmen wil wel weten hoeveel kinderen er op elke locatie komen. Aanmelden kan via www.fcemmen.nl/destraatop.

In onderstaand schema (klik op de afbeelding voor een grotere weergave) staat op welke data en locaties FC Emmen aanwezig zijn (in het schema staat de B voor basisschool en de M voor middelbaar onderwijs). Voor kunstgras worden kunstgrasschoenen geadviseerd. Wie die niet heeft, kan gebruikmaken van schoenen met een platte zool.

Foto: de activiteiten in De Heege van afgelopen vrijdag.