Coevorden – In deze vakantie is er op woensdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur sport en spel op het plein van Brede School Som aan de Jan van Scorelstraat. Vandaag, donderdag 8 augustus, echter zijn de activiteiten afgelast wegens ziekte.

Er zijn nog wel sport- en spelmiddagen op woensdag 14 en donderdag 15 augustus.

De activiteiten zijn bestemd voor alle kinderen uit Lootuinen en Poppenhare uit de groepen 3 tot en met van de basisschool en de brugklas van het voortgezet onderwijs. Aanmelden voor deelname hoeft niet. Elke middag is begeleiding aanwezig. Wie meer informatie wil, kan bellen naar Marije Ribbink, 06-33603966.

Zomerschool

Na deze sport- en spelbezigheden staat de Zomerschool ook weer op het programma, bedoeld voor kinderen, die aankomend schooljaar in de groepen 6 tot en met 8 van de basisschool zitten. Op woensdag 21 augustus is er een uitje naar een outdoorpark bij de Vecht. Voor donderdag 22 augustus staan een workshop graffiti, een zeskamp en waterpret op de agenda. Aanmelden kan tot maandag 19 augustus bij Marije Ribbink, via WhatsApp of telefoon, 06-33603966.