Dalen – De organisatie van het Pearl Village Festival en Weijdepop is overgestapt naar plan B. In eerste instantie zou het festival vrijdag 2 tot en met zondag 4 juli plaatsvinden. Plan B betekent, dat het festival wordt verplaatst naar vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus.

Pearl Village pakt groots uit met drie nog grotere stages, een nieuwe terreinindeling, 25 dj’s, 75 artiesten een festivalterras en een chill & food area.

Kaartverkoop

De ticketverkoop start op zondag 20 juni om 12.00 uur via de ticketshop.

Vriend

Wie het festival een warm hart toedraagt, kan voor 50 euro vriend van het Pearl Village Festival en Weijdepop worden. Daarmee krijg je voor de start van de ticketverkoop een combiticket voor de vrijdag en zaterdag, een vermelding op de website en tijdens het festival op een groot digitaal scherm. Meer informatie? Kijk dan hier.

Houd voor het laatste nieuws de website, Facebook en Instagram in de gaten.

Weijdepop beleefde de eerste editie in 2015. De mannen van het eerste uur zijn Henk Kip, Dolf Gnodde, Johan Warta, Joris Sterkenburg. Freddy Gossen en Jos Wortelboer. Een jaar later was Pearl Village voor het eerst. Pearl Village Festival is opgericht door Jory Bosch en Frank Egberink oftewel Joruss en Frank-E.