‘t Haantje – Nog enkele uren en dan is het zover: de première van de spectaculaire openluchtvoorstelling Woeste Gronden van theatergezelschap BUOG bij ‘t Haantje.

Omdat de belangstelling groot is, is het aantal zitplaatsen per voorstelling uitgebreid. De volgende voorstellingen zijn op donderdag 9 september, vrijdag 10 september (uitverkocht), zaterdag 11 september (bijna uitverkocht), woensdag 15 september, donderdag 16 september, vrijdag 17 september (bijna uitverkocht) en zaterdag 18 september (bijna uitverkocht).

In Woeste Gronden staat het verhaal centraal van de 50 meter hoge boortoren die tijdens een proefboring in 1965 met veel geweld in de grond verdween. Het verhaal is gebaseerd op MacBeth en is in het Drents vertaald door Jannie Boerema uit Zeijen.

Het avondvullende programma begint steeds om 20.00 uur. Op het terrein is een gezellig plein ingericht en er is livemuziek. Staatsbosbeheer, de NAM en de gemeente Coevorden zijn present om informatie te verstrekken.

Voor meer informatie en de kaartverkoop: www.woestegronden.theater.

Meer weten en lezen?

Op www.cultureelcoevorden.nl is te vinden wat er de komende tijd staat te gebeuren. Alle artikelen over het culturele jaar op deze website zijn HIER te vinden.