Zweeloo – Zwaagstra, bestaande uit Zwaagstra Beton en Zwaagstra sierbestrating, heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan Sweelpop Festival. Afgelopen week werden de handtekeningen onder het contract gezet tot medio 2024.

Warm hart

Zwaagstra draagt het popfestival in Zweeloo al vele jaren een warm hart toe. De onderneming was reeds supersponsor. Het contract met hoofdsponsor Rabobank loopt medio september 2021 af en om deze reden werd gekeken naar een nieuwe hoofdsponsor. Sweelpop was verheugd dat Zwaagstra openstond voor het intensiveren van het sponsorschap. “In de gesprekken is van beide kanten aangegeven dat de samenwerking als zeer positief wordt ervaren resulterend in het hoofdsponsorschap.”’ De ondertekening van het contract vond plaats op de festival locatie van Sweelpop in Zweeloo.

Zwaagstra

Zwaagstra, die in 2019 aan de Lindberghstraat in Hoogeveen een vierde productiehal in gebruik nam, telt circa veertig medewerkers en staat bekend om zijn korte lijnen en no-nonsense mentaliteit: 90 procent van het personeel staat op de fabrieksvloer. Afspraak is afspraak, is altijd de basis bij Zwaagstra. Zwaagstra Sierbestrating werd begin jaren negentig opgericht in Zweeloo. Hieruit ontstond later Zwaagstra Beton.