Coevorden – In de bibliotheek in Coevorden staat op woensdagavond 26 juni het puberbrein centraal. Marijke Maatkamp, een ervaren Brain Balance & Jongerencoach, neemt aanwezigen mee in de fascinerende wereld van het puberbrein tijdens de workshop ‘De Puberbreinpuzzel’. De bijeenkomst begint om 19.00 uur.

De puberteit is een spannende tijd vol veranderingen voor jongeren, maar kan ook een uitdagende periode zijn voor ouders. Marijke Maatkamp biedt praktische handvatten om deze uitdagende fase beter te begrijpen en jouw kind optimaal te ondersteunen.

Tijdens de workshop wordt wetenschappelijke kennis over het brein vertaald naar begrijpelijke inzichten over het gedrag van pubers. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere ego-gedrag, emoties, plannen, bedtijd, het afzetten tegen ouders, telefoongebruik en risicogedrag.

Marijke deelt waardevolle tips die je direct kunt toepassen in de opvoeding van je puber. Daarnaast is er volop ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere ouders en om na de workshop individuele vragen te stellen.

Een toegangskaart (5 euro voor bibliotheekleden en 7,50 euro voor andere belangstellen. Een kaartje kopen kan via deze link op de website van de bibliotheek.