Wachtum – Muziekvereniging Ons Genoegen in Wachtum zit in zwaar weer. De dirigent is gestopt er zijn nog maar negen muzikanten. Een nieuwe dirigent aantrekken is geen optie met zo’n klein aantal muzikanten. Als zich geen nieuwe muzikanten aanmelden, dreigt opheffing van de vereniging.

Daarom is er een noodkreet, gericht aan muzikanten, om de vereniging te behouden voor het dorp. Over vier jaar bestaat Ons Genoegen honderd jaar en dat wil de vereniging graag met het hele dorp vieren.

Als Ons Genoegen ophoudt te bestaan, betekent dat dat er geen muzikale begeleiding meer is bij bijvoorbeeld de palmhaanoptocht, de avondvierdaagse, het school- en dorpsfeest, serenades en de Nationale Dodenherdenking op 4 mei.

“Aarzel niet en neem contact met ons op”, is de oproep aan muzikanten. De repetities zijn op maandag van 20.00 tot 21.30 uur. Muziekinstrumenten zijn voldoende op voorraad. Ons Genoegen speelt met name popmuziek. Wie belangstelling heeft, kan contact opnemen via 06-52342044 of 06-38761564.