Dalerpeel – Voor het seizoen 2024-2025 gaat NKVV de samenwerking aan met Jordy Boer. De geboren Dalenaar is 33 jaar en woont nog steeds in Dalen.

Als voetballer heeft Boer alle jeugdteams doorlopen waarna hij zo’n zeven jaar in de hoofdmacht van Dalen speelde tot een blessure hem parten speelde. Als voetballiefhebber kon hij gelukkig vlot de overstap maken naar het trainerschap. Al snel bleek dat hij ook hierin zijn passie kon uitoefenen.

Na een periode trainer van Dalen JO19 en Dalen 2 te zijn geweest, volgde het hoofdtrainerschap bij zondag vijfdeklasser DSC’65 uit Dalerveen. Na vijf jaar stopt hij aan het einde van het seizoen in goed overleg en hij vervolgt zijn loopbaan dus bij NKVV uit Dalerpeel en Nieuwe Krim.

Als trainer-coach heeft Boer de ambitie om door te groeien. Nu in het bezit van UEFA C wil de ambitieuze trainer zeker verder. Bij de overstap naar zaterdagvereniging NKVV zal hij dan ook veel ervaring opdoen. Hij kan bij deze vereniging werken met een jonge uitgebalanceerde ploeg, die komend seizoen wordt aangevuld met de overgang van een grote groep JO19 spelers.

Ter ondersteuning voor Boer blijven beide elftalleiders Timmer en Van der Weide aan bij de eerste selectie. Daarnaast is het voor de trainer een prettige wetenschap dat NKVV van twee naar drie seniorenelftallen gaat in het nieuwe seizoen. Het bestuur wenst Jordy veel succes en sportief plezier bij NKVV.

Tekst en foto: Klaas Veldhuis