Coevorden – Paraction Entertainment houdt vrijdag 27 en zaterdag 28 mei het Pre Summer Fest. Op de parkeerplaats van Germanicus komt een grote feesthal met plek voor 2.500 personen.

Line-up

Een groot deel van de muzikale invulling van beide avonden wordt verzorgd door diverse dj’s van Radio 538. Vrijdagavond is er vooral populaire muziek van deze tijd, zaterdagavond is volgens het concept van de Verruckte Stunde zijn.

De hoofdact van vrijdagavond is dj Darkraver. Hij kan worden gezien als een van de meest mystieke, legendarische en vermakelijke artiesten in de scene. Een artiest die zichzelf niet al te serieus neemt en met maar één missie: van elk optreden een onvergetelijke ervaring maken met hoofdingrediënten als liters drank, totale chaos, slechte outfits en veel humor.

Op zaterdagavond treedt ook Samantha Steenwijk op, een artieste van Nederlandse bodem.

Paraction Entertainment  Paraction is een jong bedrijf dat zich in eerste instantie ten doel had gesteld om in ‘de gaten van de lockdown’ festivals te organiseren met een publiek van maximaal 750 personen. Die zijn echter allemaal afgelast. Nu heeft Paraction besloten vol gas door te gaan.

Meer informatie, ook over de kaartverkoop staat op www.pre-summer.fest-edition.nl.

Foto: Sigfried Piroe Fotografie