Steenwijksmoer – Dwarspop Steenwijksmoer heeft al enige tijd de line-up rond voor het festival in het pinksterweekend op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juni. Het zesde editie van het festival vindt plaats aan de Dreef tussen Steenwijksmoer en Coevorden.

Voor vrijdag staan op het programma de Buurman en Buurman Show, Mooi Wark, John West en Vieze Jack. Op zaterdagmiddag is er een gezellige pubquiz met leuke prijzen. The Daredevils, Django Wagner, dj Danny Blom en feestdj Ruud zijn er op zaterdagavond.

Op zondag is er eerst van 15.00 tot 18.00 uur open stage in samenwerking met Richard Nijstad en Marco Boonstra. Om 20.00 uur barst de 90’S Party by Dwarspop los. The Party Animals, Nakatomi, Q-Music Foute Uur en dj Ruben zorgen voor de sfeer van de jaren negentig.

De organisatie hoopt, dat velen het festival een bezoek brengen gezien het gevarieerde aanbod van muziek. “Het festivalterrein is bijna 2000 m2 en is voor drie dagen dé plek waar je kan feesten, ontmoeten, zingen, dansen en genieten van de lekkerste drankjes.”

Kaartverkoop

De kaartverkoop is voor vrijdag- en zaterdagavond. De entree op zondag is gratis. Kaarten kunnen worden besteld via deze link op de compleet nieuwe website www.dwarspop.nl, en houd de Facebookpagina en Instagram in de gaten.