Sleen/Nieuw-Amsterdam – Het is morgen zover: dan wordt de autopuzzeltocht van Albert Heijn Klaver Kortwijk gehouden. De start is op de parkeerplaats aan de kant van Oldersheem bij de supermarkt aan de Vaart Zuidzijde 50 in Nieuw-Amsterdam. Deelnemers dienen zich daar te melden.

De routebeschrijving is al een puzzel op zich, maar daarnaast staan er ook leuke vragen én een leuke autobingo voor de kinderen in. De kinderen krijgen bij de finish een echt autopuzzeltochtdiploma. De deelname is gratis. Aanmelden is ook niet nodig. Starten kan vanaf 10.00 uur. Tussen 10.00 en 16.30 uur staat onderweg een traktatie klaar. De puzzeltocht is 45 km lang.

Albert Heijn Klaver Kortwijk, gevestigd in Sleen en Nieuw-Amsterdam, viert het negentigjarig bestaan. Een mijlpaal dus. Dat is gevierd met een spectaculair Prijzenfestival van maandag 19 tot en met zaterdag 24 september. Verder is er een jubileumpuzzel, waarop de hoogtepunten van de omgeving een hoofdrol hebben. De puzzel van duizend stukjes is te koop in beide vestigingen.

Zie ook:

Klaver Kortwijk viert jubileum groots