Coevorden – De avond4daagse in Coevorden, die door de slechte weersomstandigheden op dinsdag een driedaagse werd, is goed verlopen. Het was vanavond prachtig wandelweer. De deelnemers beleefden een prachtige intocht. De vele kinderen werden voorzien van medailles, bloemen en wat lekkers als beloning voor hun prestatie.

Zorgcentrum Aleida Kramer had de parkeerplaats aan de achterzijde beschikbaar gesteld als verzamelplaats voor alle wandelaars. Aan de Aleida Kramersingel stonden Miss Ganzenhoedster, Mini-Miss Ganzenhoedster en Mini-Mister Ganzenhoeder klaar, evenals Excelsior Oosterhesselen die al vele jaren van de partij is bij de intocht. Bovendien stond de Schutterij van Koeverden onderweg en op de Markt paraat.

Langs de route via de Aleida Kramersingel, Molenstraat, Friesestraat, Markt, langs het Kasteel, over de George Vancouverbrug en de verdere route naar De Pampert hadden zich ouders, grootouders en andere belangstellenden verzameld om de bonte stoet van zo’n duizend deelnemers aan zich voorbij te zien trekken. De organisatie, Stichting Avond4Daagse Coevorden, kan tevreden zijn!