Coevorden – Sinds vrijdag prijkt de naam Martijn Seiger op CoopCompact aan de Rembrandtlaan. Vandaag namens Bert-Jan en zijn moeder Gea Oldengarm afscheid van de vele vaste klanten en konden de bezoekers kennismaken met de nieuwe eigenaar. De vele klanten kwamen met diverse presentjes en voor hen stonden koffie en koek klaar.

Bert-Jan Oldengarm nam vorig jaar een Coop-vestiging in Zwolle over, moeder Gea gaat met pensioen. Gea is blij, al zijn er natuurlijk ook gemengde gevoelens. Zij gaat nu genieten van haar vrije tijd. Met de veranderingen verdwijnt een vertrouwde naam, maar de winkel blijft onveranderd.

De winkel sluit vandaag om 17.00 uur. Morgen is de winkel gesloten, waarna Martijn Seiger en het vertrouwde team op maandag 17 februari weer aan de slag gaan.

De 29-jarige Martijn Seiger komt uit Oldenzaal. “Ik ben sinds 2009 werkzaam in de supermarktwereld. Ik werkte bij de Twentse supermarktketen Sanders, later EMTÉ en C1000. De laatste zes jaar was ik werkzaam bij PLUS.” Hij doorliep alle stadia: van vakkenvuller tot ondernemer.

Wens in vervulling

Door de overname van CoopCompact in Coevorden gaat een wens van Martijn in vervulling. “Ik had al een aantal jaren contact met het hoofdkantoor om aan te geven, dat ik belangstelling had voor overname van een winkel. Het hoofdkantoor kwam met deze match in Coevorden.”

Betrokkenheid

Bij de eerste kennismaking trof hij een enthousiast, jong team aan. Ook de functie van de winkel sprak hem aan: “De supermarkt staat middenin een woonwijk en dat is de grote kracht. Het is ook een ontmoetingspunt in de wijk. De gemoedelijkheid en betrokkenheid spreken mij aan. Bovendien staat de winkel dichtbij de wijken Binnen- en Buitenvree. Net als voorheen wil ik ook een bijdrage leveren aan de wijk. Daarom zet ik voort wat de familie Oldengarm heeft opgebouwd, inclusief alle acties. Ook samenwerking met het theater en andere partijen hoort daarbij.

Lees ook:

CoopCompact Oldengarm wordt CoopCompact Seiger