Coevorden – Galerie Kunst op Vijf is naarstig op zoek naar een nieuw onderkomen. Na meer dan tien jaar moet de galerie het pand (anti-kraak) aan de Sallandsestraat 5 verlaten, omdat het gebouw wordt gesloopt.

Niet alleen is het de galerie van het Coevorder Kunstenaarscollectief (CKC), ook zijn er ateliers in het pand. Regelmatig worden er workshops gehouden.

Het CKC heeft als doel het bevorderen van het cultuuraanbod van Coevorden en omgeving. Zij wil dit bereiken door het stimuleren van de creatieve ontwikkeling van de leden, het houden van workshops en werkbesprekingen, het beschikbaar stellen van werk voor kunstuitleen, het uitnodigen van gastexposanten, deelname aan de Open Atelierdagen, het uitvoeren van projecten in Oktober Kindermaand en de jaarlijkse tentoonstelling van en voor Coevorden.

De galerie is altijd geopend van woensdag tot en met zaterdag en op koopzondagen van 13.00 tot 17.00 uur. De galerie is bereikbaar via het contactformulier op de website en via kunstontmoet@gmail.com.