Schoonoord/Coevorden – Vanaf september zijn alle ouders met kinderen, verzorgers en grootouders in de gemeente Coevorden weer van harte welkom tijdens het maandelijkse koffie-uurtje. Maud Smits, jeugdverpleegkundige van Icare JGZ en Wilma Luiken, coördinator van Home-Start Coevorden houden maandelijks dit koffie-uurtje waar ouders onder het genot van een vers kopje koffie of thee met elkaar in contact komen en gezellig kunnen kletsen.

De eerstvolgende ochtend is op woensdag 21 september van 10.00 tot 11.00 uur in het Dorpshuis aan de Kerklaan 9 in Schoonoord.

Ouders kunnen ook vragen stellen over zaken die hen bezighouden. Maud en Wilma hebben veel kennis van opgroeien en opvoeden. Als er specifieke vragen zijn, wordt een andere professional uitgenodigd die kennis van zaken heeft. Dit kan bijvoorbeeld een orthopedagoog of iemand uit het onderwijs zijn.

Een vrijwilliger is er voor de kinderen, zodat ouders even de tijd hebben om nieuwe mensen te leren kennen en te praten over wat hen bezighoudt. Er is speelgoed aanwezig.