Coevorden – Cabaretier en barman Arjan Kleton is op zaterdag 26 maart in De Fabriek van Theater Hofpoort. Zijn voorstelling ‘Sluitingstijd’ begint om 20.15 uur.

Barkeeper Arjan Kleton gooide het zeven jaar geleden over een andere boeg en werd stand-upcomedian. Hij schopte het tot finalist op zowel het Utrechts als het Leeuwarder Cabaretfestival en zijn solodebuut werd uitgezonden door BNNVARA.

In zijn tweede programma zit Arjen boven op de actualiteit. Want het woord ‘sluitingstijd’ was niet eerder zo beladen. De cabaretier neemt je mee naar de gekste taferelen, bijzondere ontmoetingen en brutale gasten die net na de laatste ronde toch nog dat laatste biertje willen bestellen. Nederlands grappigste barman laat je lachen om herkenbare, grappige, gênante en persoonlijke verhalen en breekt en passant een lans voor de horeca.

De theaterkassa aan de Sint Jansstraat 4 is op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Kaarten kunnen online worden aangeschaft of telefonisch worden gereserveerd op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur via 0524-820382. Mailen kan naar kassa@theaterhofpoort.nl.