Coevorden – Winkelcentrum Gansehof krijgt snel nieuwe huurders, waaronder Xenos. Eigenaar van het winkelcentrum is de Kroonenberg Groep. “Met de nieuwe vestigingen komt het winkelcentrum weer nagenoeg vol”, zo laat Jos Geurtjens, verantwoordelijk voor vastgoedbeheer bij de Kroonenberg Groep, desgevraagd weten.

Op de plek waar eerder Takko en slijterij Benting waren gevestigd, komt Xenos. De winkelruimte van ruim 550 vierkante meter wordt begin januari opgeleverd en gaat open zodra de coronaregels dat toelaten. Met Albert Heijn wordt nog onderzocht of er mogelijkheden voor optimalisatie mogelijk zijn.

Waar voorheen de Hema, CombiSport en de ReadShop zaten (1200 vierkante meter), komt een fitnessconcept dat vestigingen in het hele land heeft. Aan de zijde van de Friesestraat, Shoeby en daarvoor Zeeman waren er eerder gevestigd, komt Okay Fashion. Dit bedrijf heeft vestigingen in met name Oost- en Nederland. Verder is de Kroonenberg Groep nog bezig om het contract met Het Ambacht te verlengen.