Gees – Met honderd gasten was het Klapstoelkabaret van Theater Hofpoort in de pluktuin van Miss TuinBoon in Gees volledig uitverkocht. Het was vrijdagavond een bijzonder sfeervol feestje met optredens van Anne Neuteboom en Thijs van de Meeberg.

De sfeer werd nog verhoogd door de aanwezigheid van Retro Party Drinks, De Geheime Dienst (biologische wijnen) en Bedstay – Kookstudio De Bedstay, die zorgden voor passende hapjes en drankjes. “Een Oerolsfeertje”, zo typeerden enkele bezoekers deze unieke avond.

Waardering was er natuurlijk ook voor Anne en Thijs. Anne Neuteboom werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019. Haar laatste programma ‘Kijk haar gaan’ werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar. Thijs van de Meeberg won de jury- én publieksprijs van het Leidsch Cabaret Festival in 2015 en in 2018 het Stijgend Applaus Stipendium. Hij was columnist bij Frits! de stadsglossy van Eindhoven en samen met Remy Evers vormt hij de theatergroep Un, Dos, Stress.

Foto’s: Johan Wopken.