Oosterhesselen – Na het succes van vorig jaar houdt Jeugdsoos Papparazo in Oosterhesselen van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 december het TOP-2000 café. De jeugdsoos wordt omgetoverd tot een café voor jong en oud.

Uiteraard klinkt de TOP-2000 uit de boxen en er is koffie, thee of een ander drankje. Het bestuur van de soos ziet het café ook als een soort open huis. Iedereen die eens een kijkje wil komen nemen is van harte welkom. Vorig jaar, tijdens de eerste editie, kwamen veel inwoners van Oosterhesselen langs om een kijkje te nemen, spelletjes te doen en herinneringen te delen.

Openingstijden

Het TOP-2000 café is geopend op donderdag 28 en vrijdag 29 december van 19.00 uur tot 01.00 uur en zaterdag 30 december van 15.00 uur tot 01.00 uur. De jeugdsoos is te vinden aan de Burgemeester De Kockstraat 48 in Oosterhesselen bij de voetbalvelden van VIOS. De soos is alleen bereikbaar via een trap.

Jeugdsoos Papparazo

Papparazo staat garant voor een wekelijkse uitgaansavond voor de jeugd vanaf 15 jaar. Tien keer per jaar is er een themafeest. Bij voorkeur op een onverwacht moment zoals een après- skiparty in de zomer en beachparty in de winter. Voorafgaand aan de themafeesten is er een kinderparty voor kinderen uit de hoogste groepen van de basisschool. Papparazo bestaat al meer dan 35 jaar en is opgericht door de jongeren van toen. De bestuurstaken worden steeds overgedragen naar een volgende lichting van altijd tussen ongeveer 18 en 25 jaar oud.